شکر قهوه ای نسبت به شکر سفید چه مزیت هایی دارد؟
شکر قهوه ای دارای فوایدبسیاری مثه آنتی اکسیدانی قوی و یا تأثیر مثبتش بر سلامت دستگاه گوارش و یا توانایی اون در بهبود خلق و خو و ارتقاء پوست سالم هس.
جالبه که می تونین از شکر قهوه ای برای کاهش وزن استفاده کنیم. درسته واقعا! بیایید استفاده از شکر قهوه ای رو بررسی کنیم.
در هر محیط آشپزی، شکر به عنوان یه همراه ضروریه که شیرینی دلپذیری رو به زندگی روزمره ما می بخشه.
با این حال، شکر قهوه ای ارگانیک، خودش و بیش از یه عامل شیرین کننده لذت بخش در میان طیف گسترده ای از انواع قند موجود متمایز می کنه.
شکر قهوه ای علاوه بر طعم دلپذیرش، دارای مزایای سلامتی فراوانی هس که اغلب نادیده گرفته میشه.
این فواید سلامتی شکر قهوه ای فراتر از افزودن شیرینی به زندگی شماس.
در این راهنمای فواید شکر قهوه ای، همراه با جزئیات کالری موجود در شکر قهوه ای، ما هفت مزیت سلامتی قابل توجه شکر قهوه ای رو معرفی می کنیم که پتانسیل تغییر درک فرد از این ماده شیرین رو داره.
شکر همیشه به عنوان یه شیرین کننده مضر دیده میشه. با این حال، شکر قهوه ای این نظر رو کاملاً مختل می کنه. این به اهدافی بیش از یه عامل شیرین کننده عمل می کنه.
فواید سلامتی شکر قهوه ای ارگانیک از تامین مواد معدنی ضروری مثه آهن و کلسیم و مبارزه با خستگی تا استفاده از اون به عنوان شکر قهوه ای برای کاهش وزن هس.
فواید شکر قهوه ای
1. منبع غنی از آنتی اکسیدان ها، آهن و کلسیم
آیا شکر قهوه ای برای سلامتی مفیده؟ بله، می تونین پتانسیل پنهون شکر قهوه ای ارگانیک واکشف کنین، چون از نقش خود به عنوان یه شیرین کننده فراتر میره و به عنوان یه متحد بزرگ در نبرد با استرس اکسیداتیو ظاهر میشه!
شکر قهوه ای که سرشار از آنتی اکسیدان هس، سلامت شما رو بهبود می بخشه.
آنتی اکسیدانی بالای اون فواید سلامتی مثه عملکرد بهتر سیستم ایمنی و کاهش خطر ابتلا به سرطان رو فراهم می کنه.
قند ارگانیک بیشتر برای بدن مفیده زیرا حاوی آهن و کلسیم هس. آهن بیشتری نسبت به قند سفید داره که عنصر مهمی برای مبارزه با خستگی و حفظ سلول های خونی سالم و گلبول های قرمز هس.
شکر قهوه ای حاوی کلسیم هم هس. کلسیم یه ماده معدنی هس که به شکل گیری و حفظ استخوان ها و دندان های قوی کمک می کنه.
بر خلاف همتای بی مزه خود، شکر سفید، ترکیب ملاس شکر قهوه ای حاوی مقدار زیادی پلی فنل هس، همان ترکیباتی که از نظر علمی با مزایای سلامتی متعددی مرتبط هستن.
اگه کسی به دنبال ماده شیرین کننده ای هس که بیشتر از ساخارینیت باشه، به صراحت توصیه میشه که شکر قهوه ای رو انتخاب کنه.
این شیرین کننده خاص نه تنها طعم دلپذیری داره، بلکه به طور همزمان سلامت کلی فرد رو بهتر می کنه، به ویژه اگه به دنبال کاهش وزن هستین.
2. مدیریت وزن
آیا می دونستین که می تونیم از شکر قهوه ای برای کاهش وزن استفاده کنیم؟ درسته! فراتر از شمارش کالری اون، فواید شکر قهوه ای هم نهفته اس.
سرشار از مواد معدنی مثه کلسیم (13 درصد از نیاز روزانه برای بزرگسالان)، پتاسیم (5 درصد از نیاز روزانه برای بزرگسالان)، آهن (13 درصد از نیاز روزانه برای ن و 6 درصد از نیاز روزانه برای مردان) و منیزیم (4 درصد از نیاز روزانه بزرگسالان) که همگی برای یه بدن سالم ضرورین.
پس، وقتی مقداری شکر قهوه ای روی بلغور جو دوسر خود می پاشین یا اونو به پخت خود اضافه می کنین، در واقع بدن تون و کمی تقویت می کنین.
بررسی کالری موجود در یه قاشق چایخوری شکر قهوه ای برابر 15 کالری رو نشون میده. خوردن شکر قهوه ای در حد اعتدال، مثه هر غذای دیگه ای مهمه.
در حالی که می تونه به مدیریت وزن کمک کنه، نباید تنها به اون اعتماد کرد.
از شکر قهوه ای برای کاهش وزن در حد اعتدال استفاده کنین و به عنوان یه مکمل خوشمزه و مغذی برای سبک زندگی سالم شما قرار بگیره.
3. بهبود سلامت گوارش
آیا می دونستین که شکر قهوه ای ارگانیک می تونه اثرات مثبتی بر سلامت گوارش شما داشته باشه؟
برخلاف قندهای تصفیه شده و شیرین کننده های مصنوعی که می تونن سیستم گوارشی شما رو مختل کنن، استفاده از شکر قهوه ای می تونه به هضم غذا کمک کنه و نظم دستگاه گوارش رو تشویق کنه.
این شیرین کننده طبیعی که از نیشکر آبدار یا چغندر به دست میاد، نه تنها کام شما رو خوشایند می کنه، بلکه مقدار زیادی ملاس، مواد معدنی و ویتامین ها رو هم تامین می کنه.
اما این همه تفاوت بین شکر و شکر قهوه ای در قدرت تجدید سلامت دستگاه گوارش شما نیس. با تنظیم برازنده هضم غذا و خنثی کردن یبوست مخوف، همراه مطمئن شما در تلاش برای داشتن شکمی شاد و کاهش وزن میشه.
اینجا جایی هس که ملاس وارد عمل میشه و پری بیوتیک های جادویی خودش و به همراه میاره که اون باکتری های دوست روده رو تغذیه می کنه و راه رو برای یه میوم روده شکوفا می کنه.
شکر قهوه ای برای نجات روز به کار میره و باعث تسکین و بازگردوندن هماهنگی به سیستم گوارش شما میشه.
شکر قهوه ای یه درمان خونگی قابل توجه برای حملات گاه به گاه ناراحتی معده عمل می کنه و مشکلات شما رو تسکین میده.
پس، وقتی می تونین از مزایای فوق العاده شکر ارگانیک استفاده کنین، چرا به چیزهای معمولی بسنده کنین؟
اجازه بدین شکر قهوه ای همراه دلپذیر شما در سفر به روده سالم تر و شما شادتر باشه.
4. افزایش انرژی و تنظیمانرژی
همه ما می دونیم که قند بیش از حد می تونه ما رو به سمت بالا و پایین رفتن انرژی سوق بده.
تفاوت اصلی بین شکر قهوه ای و شکر سفید در شاخص گلیسمی هس.
بر خلاف همتای فرآوری شده خود، شکر قهوه ای دارای شاخص گلیسمی پایین تری هس. این به چه معناس؟
یعنی شکر قهوه ای انرژی خودش و به آرامی و پیوسته آزاد می کنه. دیگه خبری از افزایش ناگهانی به دنبال تصادفات فاجعه آمیز نیس.
با شکر قهوه ای، آزادسازی پایدار انرژی رو تجربه می کنین که شما رو سرحال نگه می داره. مثه اینه که یه متحد قابل اعتماد در کنار خود دارین که همیشه در هر زمان به شما کمک می کنه.
شکر قهوه ای سطح انرژی پایدارتر و ثابت تری رو فراهم می کنه. این می تونه به ویژه در صورتی که در حال شروع یه سفر کاهش وزن هستین مفید باشه.
5. فواید سلامت پوست
اگه می خواین پوستی درخشان داشته باشین، شکر قهوه ای پاسخ شماس. بافت دانه دار اون مثه یه چوب لایه بردار جادویی عمل می کنه و به آرومی تمام اون سلول های مرده مزاحم پوست رو از بین می بره.
افزودن کمی روغن زیتون یا عسل این ماده ساده رو به یه اسکراب خونگی پر شور تبدیل می کنه که به پوست شما احساس شادابی و تمیزی میده.
به لطف وجود اسیدهای آلفا هیدروکسی (یه لایه بردار محبوب) با منافذ مسدود شده و علائم خسته کننده پیری خداحافظی کنین.
شکر قهوه ای همچنین سرشار از اسید گلیکولیک و آنتی اکسیدان هس که پوست شما رو آبرسانی و تغذیه می کنه و اونو نرم و لطیف می کنه.
هنگامی که به طور منظم استفاده میشه، این معجون دلربا درخشش جوان و سالمی رو به شما میده.
چرا خودتون با کمی شکر قهوه ای از مزایای اون برای پوست تون استفاده نکنین؟
پوست تون از شما تشکر خواهد کرد! وقتش که از مزایای شکر قهوه ای لذت ببرین.
6. تسکین دردهای قاعدگی
ها و گرفتگی هایی که به همراهش هس برای خانم ها چالش برانگیزه.
به طور تکان دهنده، شکر قهوه ای به دلیل وجود پتاسیم که به دلیل خواص تسکین درد و توانایی اون برای درمان گرفتگی عضلات شناخته شده، در مبارزه با گرفتگی های دوره ای مفیده.
جالب اینجاس که استفاده از شکر قهوه ای همراه با زنجبیل در داروسازی های معمولی برای تشکیل یه چای انرژی زا استفاده میشه که می تونه از عذاب ناشی از اسپاسم قاعدگی کمک کنه.
7.بهبود خلق و خو
آیا تا به حال قدرت جادویی یه خوراکی شیرین رو تجربه کردین که می تونه فورا خلق و خو تون و بهتر کنه؟
شکر قهوه ای می تونه به میزان زیادی بر سطح سروتونین تأثیر براره، که انتقال دهنده عصبی هس که خلق و خوی ما رو کنترل می کنه.
برخلاف قندهای تصفیه شده، شکر قهوه ای تاثیر بسیار پایدارتری داره. این مثه آرامش پس از طوفان هس که به ما اجازه میده بدون هیچ گونه نوسانات خلقی ناخوشایندی از شیرینی لذت ببریم.
هنگام انتخاب شکر قهوه ای ارگانیک، مهمه که به دنبال محصولی باشین که از نیشکر تصفیه نشده ساخته شده باشه.
نیشکر تصفیه نشده حاوی تمام مواد مغذی و مواد معدنی طبیعی هس که در نیشکر پیدا میشه، در حالی که نیشکر تصفیه شده از این مواد مغذی حذف شده.
همچنین مهمه که محصولی رو انتخاب کنین که فاقد رنگ مصنوعی، طعم دهنده و مواد نگهدارنده باشه. این افزودنی ها می تونن اثرات منفی بر سلامتی داشته باشن و باید از اونا پرهیز کنین.
شکر قهوه ای ارگانیک رو میشه تا شش ماه در جای خشک و خنک نگهداری کرد. همچنین میشه اونو تا یه سال در یخچال نگهداری کرد.
به طور کلی، شکر قهوه ای ارگانیک یه شیرین کننده سالم و خوشمزه اس که دارای فواید سلامتی فراوانی هس. برای افرادی که به دنبال راهی طبیعی برای شیرین کردن غذاشون هستن، انتخاب خوبیه.
شکر قهوه ای زمانی که به مقدار محدود مصرف شه، برای اکثر بزرگسالان سالم بی خطر ه و به خوبی تحمل میشه.
با این حال، اگه به مقدار زیاد مصرف شه ممکنه خطر افزایش وزن، عفونت های قارچی و دیابت رو افزایش بده.
بنابراین، دفعه بعد که به کمی شادابی نیاز دارین، چرا شکر قهوه ای رو انتخاب نکنین؟
مجتمع صنایع غذایی و کشاورزی گلها
مجتمع صنایع غذایی گلها در سال 13 به صورت سنتی فعالیت خود را از پله نوروزخان آغاز نمود. در آن دوره زمانی که ادویه جات و سبزیجات خشک در کاغذهای قیفی شکل به فروش می رسید، بنیانگذار گلها اولین کسی بود که از ملوان های روسی نایلون های یک طرف دوخت خریداری می کرد و موادغذایی را با کمک اتوهای ذغالی در آن بسته بندی نمود.
اطلاعات تماس
آدرس: تهران، کیلومتر ۷ بزرگراه فتح، خلیج فارس، کوچه گلها
تلفن:
۴۲ ۶۵ ۴۴۴ ۰۹۰۳
ایمیل:info@golhaco.ir
منبع: https://golhaco.ir/
قهوه ,شیرین ,میشه ,استفاده ,کننده ,سلامتی ,شیرین کننده ,نیاز روزانه ,مواد معدنی ,آنتی اکسیدان ,روزانه برای ,مجتمع صنایع غذایی ,برخلاف قندهای تصفیه ,عامل شیرین کننده ,سلامت دستگاه گوارش